Категории

EraVox обкръжение

 

 

Website reputation

 

 

wenger, uvex, omron, seo, tools, testers, LAN, Networks, Fiber optic, Components, cameras, lens, steam engines, stirling, wilesco, Bhom, Ideal Industries, Reichle & De-Massari, Magnoni, Leatherman, SteamPunk, Punk, Hobby, Aquristics, Aquariums, sump, filter, cabinet, media, online shop, Sigma, photography, accessoaries, cables, conectors, splice, termination, security, thermo, electrical, vacuum tube amplifier, retro devices, retro radio, 3G routers, Roadstar,TP-LINK, ZyXEL, венгер, увекс, ювекс, омрон, ножове, часовници, очила, инструменти, тестери, мрежи, фибро оптика, компоненти, камера, обективи, парна машина, стърлинг, вилеско, бьом, райхле и де масари, маньони, ледерман, стиймпънк, пънк, бижута, подаръци, механика, механизми, хоби, акваристика, аквариуми, кофа, филтър, шкаф, пълнеж, онлайн магазин, сигма, фотография, аксесоари, кабели, конектори, заваряване на оптични кабели, сплайсване, сигурност, термо, електрически, лампови усилватели, ретро радио апарати, 3G рутер.

 

 

 

 

 

 

Българска история

 

 

Авто новини

 

 

 

Хотели и Туризъм

 

 

Booking.com

Booking.com

Самолетни билети

 

 

 

Проследяване на полети в

реално време

 

 

____________________________


 

Чешки аеролинии

 

CzechAirlines

 

____________________________


 

 

Намерете евтини самолетни билети

 

   

 

____________________________

Дори инженерите се хранят

 

BGMenu

3G рутер за мобилен HotSpot,

решение за хотели и къщи за гости

Дата: 2013-01-04

 

 

 

 

         Не веднъж сме попадали на места, където всичко е прекрасно и единственото нещо, което ни е липсвало, е интернет свързаност. Вероятно много от вас са ходили през почивните си дни в хотели или къщи за гости, където условията за пребиваване са добри, но няма интернет. С особена сила този случай важи за обектите в Балкана или тези намиращи се на по-безлюдни места. Eravox.com дълго търси комплекта от работещи устройства за такъв тип обекти и ето, че сега ви представяме дългоочакваното решение TL-MR3220 V2 3G/4G Wireless N Router. Рутерът е тестван в Eravox.com и показа отлична работоспособност. За радост на клиентите ни това устройство е от ниския ценови клас. Въпреки ниската цена качествата, които притежава този рутер са завидни и в някои отношения може да се сравняват с устройствата от по-горен клас.

  

 

Техническите характеристики на рутера са описани в неговата страницата, но тук ще ви изредим няколко от полезните му свойства.

   

 

1. Към устройството могат да се включват посредством USB порта, огромен брой модели 3G/4G модеми, които се предоставят от българските мобилни доставчици на интернет;

 

2. Устройството е много леко;

 

3. Устройството има тривиално външно захранване с малък адаптер;

 

4. Устройството има антена, която се сваля и на нейно място може да се монтира друга антена, с по-голямо усилване и дълъг кабел;

 

5. Устройството има два WAN порта, единия е кабелен порт с RJ45 конекторно гнездо, а втория е самия USB 3G модем от мобилния оператор;

 

6. Възможно е да се избира, кой от двата WAN порта приоритетно да осигурява връзката, а другия да служи за backup, ако отпадне връзката с предпочитания доставчик;

 

7. Устройството има добре развита функционалност за предпазване от флътвания и други нежелани действия на външни досадници или вътрешни потребители;

 

8. Устройството предлага поддържа 64/128-bit WEP, WPA / WPA2 and WPA-PSK / WPA2-PSK криптиране;

 

Изброените свойства позволяват да се реши казуса на много хотели и къщи за гости намиращи се на сравнително трудно достъпни места, където кабелните интернет доставчици нямат интерес да изградждат инфраструктура. В такива случаи предлаганото от нас решение е използването на 3G модем (стига да имате обхват към някой от GSM операторите).

 

Устройството е предвидено да работи на закрито, но с няколко подходящи добавки то може да работи и на открито.

 

Първи вариант:

Устройството се поставя някъде в средата на обема на сградата, за да може да покрива по-голяма част от него. Не използвате кабели идващи от доставчика на интернет, не пробивате стени.

 

 

Втори вариант:

Устройството се поставя да работи в сградата. Антената му се сваля и се включва друга с по-дълъг кабел. По този начин може да изнесем излъчването дори извън стените на сградата, без рутера да е застрашен от влага и други вредни атмосферни условия.

 

 

Трети вариант:

Устройството се поставя в пластмасова комуникационна кутия с високо IP, което осигурява монтаж на открито и същевременно защитава от вредните атмосферни условия. Ако има проблем със довеждането на захранваща ел.мрежа до устройството, то може да бъде захранено допълнително от малка соларна система, която отлично ще задоволи нуждите на устройството (което има максимална консумация под  9W). Използвайки различни вариации на това предложение вие ще постигнете интернет свързаност в много случаи, които до сега са изглеждали невъзможни или нерентабилни финансово.

 

 

Четвърти вариант:

Нека използваме до край възможностите, които се откриват ако използваме 3G модем. Ако използваме 3G рутера с 3G модем може, да изградим мобилна Wi-Fi мрежа в автомобил или превозно средство. Захранването на рутера не е проблем, защото имаме свободата да избираме между директното захранване от автомобилния акумулатор чрез прост адаптер или чреаз тривиален маломощен инвертор 12V към 220V. От всичко това произтичат други възможности, като използване на видео камери предаващи в реално време към Мрежата, изпозване на навигационни системи работещи в сихнхрон с други подобни единици, изграждане за секунди на периметрова охрана и т.н. на цени до скоро немислимо ниски. В същност този Четвърти вариант може да бъде развит в десетки вариации на приложение.

 

 

 

  

 

 

Отиди на страницата на устройството

Доставка чрез куриери Econt Express, плащане чрез наложен платеж с куриери Econt Express или електронно раплащане с карти и банкови преводи.

Всички цени на стоки са без ДДС !            виж Условия за ползване

Тоталната цена на покупката се изчислява след избора на метод за плащане и начин на доставка